GRAS

Naredna tri dana trolejbusi neće ići prema Trgu Austrije i Jezeru: Pročitajte zašto

U funkciji će biti samo relacija Otoka - Dobrinja

Trolejbus u Sarajevu. Arhiv

Piše: M. ILIĆ

25.7.2019

KJKP GRAS obavještava građane KS da će zbog održavanja festivala "Live Stage" na platou Centra Skenderija biti izmijenjen gradski saobraćaj.

Trolejbusi će saobraćati samo na relaciji Otoka - Dobrinja, dok prema Trgu Austrije i Jezeru trolejbusi neće biti u funkciji. 

Autobuska linija 18 Drvenija – Pofalići mijenjat će polazni terminal i dijelom trasu linije, te će polaziti sa stajališta Kovačići, a u smjeru prema Kovačićima od Pofalića će saobraćati ulicom Zmaja od Bosne te ulicom Vrbanja.

Autobuska linija 41 Drvenija – Gornji Velešići mijenjat će polazni terminal i dijelom trasu linije te će polaziti sa stajališta u ulici Fra Anđela Zvizdovića, a iz pravca Velešića saobraćat će ulicom Halida Kajtaza do Tehničke škole, zatim ulicama Zmaja od Bosne i Fra Anđela Zvizdovića.  

Autobuska linija 20 Park – Jagomir polazit će s privremenog terminala iz ulice Koševo (spoj ulica Alipašina i Bolnička), a u smjeru prema ulici Koševo kretat će se izmijenjenom trasom, i to ulicom Patriotske lige – zatim krakom iste ulice pored stadiona Koševo – te Alipašinom ulicom.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.