LJEPOTA I ZDRAVLJE Posebna ponuda za posjetioce

Na Prvom sajmu kozmetike učestvuje više od 100 brendova

Bogat program Sajma okupit će industrijske stručnjake i omogućiti da se održe neke od najboljih edukacija

Z. Karić
21.09.2019 15:51

Primamljivi sajamski popusti

Foto: Z. Karić

Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i velnesa "BeautiFUL 2019" održava se u hotelu "Hills" na Ilidži, a ulaz za sve posjetioce je besplatan. Na Sajmu se predstavilo više od 100 brendova, a manifestacija je izložbeno-prodajnog karaktera, gdje sve posjetioce očekuju i sajamski popusti, kao i posebne ponude.

Bogat program Sajma okupit će industrijske stručnjake i omogućiti da se održe neke od najboljih edukacija. Tako će se u sklopu Sajma prvi put u Sarajevu predstaviti najprestižniji make up artist u regionu Dušan Lazić Laza, kao i svjetski poznata akademija "Tony&Guy", a svi polaznici će dobiti certifikat o učešću.

Pored njih, posjetioci mogu posjetiti i štand kompanije EGO d. o. o., ekskluzivnog zastupnika za „The Origin Color“, liniju boja za kosu sa prirodnim ekocertificiranim sastojcima, te uživati u primamljivim sajamskim popustima na proizvode za stajling i njegu kose.

Zlatni sponzor je "Cm-cosmetic market", dok su srebreni sponzori: "Biologique Recherche", "Brill Cosmetix", "Magnetic Nails" te "Frizerland". U saradnji s vodećim akterima u ovoj industriji, analizirat će se teme kao što su novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa te edukacije za unapređenje poslovanja.

Komentari

NA VRH