POPRAVKE Ekipa ViK-a na terenu

Velike gužve na sarajevskim ulicama zbog radova

Iz "Vodovoda i kanalizacije" su kazali da se danas u nekoliko naselja širom Sarajeva odvijaju radovi na vodovodnoj mreži te da se okončanje radova očekuje u poslijepodnevnim satima

D. B. / Avaz.ba
10.10.2019 14:04

Radovi na sarajevskim ulicama

Foto: Avaz

Radovi na kanalizacionoj mreži u ulici prema Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu uzrokovali su velike gužve. Nije poznato kada će biti završeni radovi. Iz "Vodova i kanalizacije" su kazali da se dan u nekoliko naselja širom Sarajeva odvijaju radovi na vodovodnoj mreži te da se okončanje radova očekuje u poslijepodnevnim satima. 

- U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Mratnjevače, Berkuša mala, Alipašina, Smaila Šikala, Semizovac, Velešići, Gornji Velešići, Ruđera Boškovića, Štrosmajerova, Sedrenik, Rogina, Sarajevskih Gazija, Grličića brdo, Rosulje, Zaima Imamovića, Atife Karalić, Olovska, Malta, Ejuba Delalića, Stara cesta, Igmanska, Skopljanska, Reisa Fehima Spahe, Nazifa Hadžovića, Safeta Zajke i Humska- kazali su iz ovog preduzeća. 

Komentari

NA VRH