SARAJEVO

Zvanično zakazane sjednice Skupštine KS: Na dnevnom redu smjena Vlade i odluka o privremenom finansiranju

Riječ je o nastavaku rada 18. i 19. radne sjednice

Skupština KS. Avaz

Avaz.ba

21.1.2020

Zvanično su zakazane dvije sjednice Skupštine Kantona Sarajevo. Riječ je o nastavku rada 18. i 19. radne sjednice. Nastavci obje sjednice planirani su u četvrtak, 23. januara. 

Nastavak 18. radne sjednice zakazan je u 9:30 sati i na dnevnom redu se nalaze tačke utvrđivanja datuma održavanja sjednice Skupštine Kantona Sarajevo u vezi s prijedlogom za glasanje o nepovjerenju Vladi Kantona Sarajevo kao i prijedlog odluke o izmjeni Odluke o potvrđivanju kandidata za izbor predsjedavajućeg ili zamjenika predsjedavajućeg Skupštine Kantona Sarajevo. 


Nastavak 18. radne sjednice zakazan u 9:30 sati. Avaz

Petnaest minuta kasnije trebala bi se nastaviti 19. radna sjednica na čijem se dnevnom redu nalaze prijedlog odluke o privremenom finansiranju potreba Kantona Sarajevo za period od 1. januara do 31. marta. 

Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o privremenom finansiranju Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za period u istom periodu, kao i prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o privremenom finansiranju potreba Javne ustanove “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.