SARAJEVO

Danas sjednica Skupštine KS: Na dnevnom redu budžet za 2020.

Na dnevnom redu naći će se prijedlog odluke o izboru predsjedavajućih, zamjenika predsjedavajućih i članova stalnih radnih tijela Skupštine Kantona Sarajevo

S ranijih sjendnica. Arhiv

Piše: A. Č. / Avaz.ba

11.3.2020

Zastupnici Skupštine Kantona Sarajevo danas će nastaviti 22. radnu sjednicu na kojoj će raspravljati o prijedlogu budžeta za KS za 2020. godinu.

Na dnevnom redu naći će se i prijedlog odluke o izboru predsjedavajućih, zamjenika predsjedavajućih i članova stalnih radnih tijela Skupštine Kantona Sarajevo, prijedlog zakona o izvršavanju budžeta Kantona Sarajevo za 2020. godinu, Prijedlog zakona o kažnjavanju govora mržnje Kantona Sarajevo i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na finansijski plan Javne ustanove Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo za 2020. godinu.

Na prošloj sjednici imenovana nova Vlada KS. S. Saletović

Podsjećamo, 3. marta počela je 22. radna sjednica na kojoj je imenovana nova Vlada Kantona Sarajevo, koju čine ministri SDA, SBB-a i DF-a, a na čijem će čelu u narednom mandatnom periodu biti Mario Nenadić.

Na 19. radnoj sjednici, koja je održana 23. januara, jednoglasno je usvojeno privremeno finansiranje Kantona Sarajevo, Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo i Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.