OBJAVIO NA FACEBOOKU

Adnan Delić potvrdio da će biti novi ministar privrede Kantona Sarajevo

Ovu odluku nisam napravio sam - vaše povjerenje sa 20 hiljada unutar jedne općine u KS mi je potvrdilo ispravnost odabranog smjera djelovanja, napisao je Delić

Adnan Delić. Facebook

Piše: A. Ka.

9.12.2020

Adnan Delić bit će novi ministar privrede u Kantonu Sarajevo. Delić, koji je bio kandidat "četvorke" za načelnika sarajevske općine Novi Grad, ovu informaciju je potvrdio na svojoj Facebook stranici. 

- Ovim putem vas želim obavijestiti da sam danas zvanično prihvatio kandidaturu ministra privrede u Kantonu Sarajevo. Ovu odluku nisam napravio sam - vaše povjerenje sa 20 hiljada unutar jedne općine u KS mi je potvrdilo ispravnost odabranog smjera djelovanja, a i nametnulo obavezu da to ukazano povjerenje ispoštujem - napisao je Delić.

On je dodao da je „predizborna kampanja rekla sve i da će se držati onoga što jeste bez stavljanja u fokus ičega osim čovjeka“.



- Obzirom da sam najviše radio na izradi privrednih rješenja i najviše pažnje polagao privrednim temama tokom kampanje, smatram da će mi taj pristup biti olakšica u iznalaženju rješenja za mnoge izazove koji su ispred nas u privrednom sektoru – stoji, između ostalog, u objavi Delića.

Dragi građani, Ovim putem vas želim obavijestiti da sam danas zvanično prihvatio kandidaturu ministra privrede u...

Objavljuje Adnan DelicSrijeda, 9. prosinca 2020.
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.