DIREKTORICA KCUS-A

Sebija se hvali da je izvrsna, a u BiH najviše mrtvih od korone

Divni, stručni, predani i hrabri – hvala vam. Čast mi je predvoditi vas - poručila je, između ostalog, Izetbegović

A. Kapo

31.12.2020

Sebija Izetbegović. Facebook

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) Sebija Izetbegović uputila je novogodišnju poruku građanima i zahvalila se uposlenicima KCUS-a na svemu što su učinili u ovoj izazovnoj i teškoj godini. 

- Bili smo izvrsni u nimalo laganim okolnostima. Infektologija, anestezija i reanimatologija, dijagnostika - vi ste bili kruna našega rada u pandemiji. Sve ostale klinike i službe, svi uposlenici koji su pomagali bili su dio ukrasa te krune. Naši mladi specijalizanti, hrabri i predani u trijažnim šatorima skupa s medicinskim sestrama i tehničarima na prvoj liniji. Divni, stručni, predani i hrabri – hvala vam. Čast mi je predvoditi vas - poručila je, između ostalog, Izetbegović.


Bosna i Hercegovina zemlja sa najviše smrtnih slučajeva u odnosu na broj stanovnika

Sebija Izetbegović se hvali rezultatima zdravstvene ustanone na čijem je čelu, iako je Bosna i Hercegovina zemlja sa najviše smrtnih slučajeva u odnosu na broj stanovnika koji se povezuju sa koronavirusom, u poređenju sa zemljama regije.

Na zadnji dan 2020. godine želim se zahvaliti svim saradnicima u KCUS. Bili smo izvrsni u nimalo laganim okolnostima....

Objavljuje Sebija IzetbegovicČetvrtak, 31. prosinca 2020.
Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.