SAOPĆENJE

SKI centar Bjelašnica-Igman poziva korisnike da se pridržavaju propisanih mjera

SKI centar Bjelašnica-Igman korisnicima usluga čestita predstojeću 2021. godinu, "uz pozitivne želje i negativan test na Covid-19

SKI centar Bjelašnica-Igman poziva korisnike da se pridržavaju propisanih mjera. ARHIV

A. Fazlić / Fena

31.12.2020

SKI centar Bjelašnica-Igman izrazio je zahvalnost skijašima, trenerima, budućim skijašima i roditeljima na dosadašnjoj saradnji, uz želju da se nastavi i poboljša na obostrano zadovoljstvo.

- Prije svega molimo sve korisnike usluga da se pridržavaju propisanih mjera prevencije virusa Covid -19. Znakovi sa mjerama prevencije širenja virusa istaknuti su na svim frekventnim mjestima i ulazima na ski liftove. Budimo odgovorni - saopćeno je iz SKI centra Bjelašnica-Igman.

Pored mjera prevencije širenja virusa Covid-19 istaknuti su znakovi sa FIS pravilima ponašanja na bijelim padinama.

Iz SKI centra Bjelašnica-Igman posebno skreću pažnju roditeljima koji upisuju djecu u škole skijanja da vode računa prilikom upisa. Na linku  mogu se pronaći škole skijanja koje su potpisale ugovore sa KJP ZOI 84 OCS d.o.o. Sarajevo i isključivo navedene škole imaju provjereno licencirane instruktore skijanja i obučen kadar za rad sa polaznicima. Također, na akreditacijama treneri imaju QR code koji se može skenirati i provjeriti da li je intruktor, odnosno ski škola na popisu.

SKI centar Bjelašnica-Igman korisnicima usluga čestita predstojeću 2021. godinu, "uz pozitivne želje i negativan test na Covid-19".  

- Našim skijašima i svim ljubiteljima Ski centra Bjelašnica-Igman poklanjamo simboličan poklon - viber stickere i nadamo se da će vam oni izmamiti osmjeh na lice - navodi se u saopćenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.