OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Sud u Sarajevu donio presude, Konaković ističe da su KS ušteđeni milioni KM

Dobio je Kanton Sarajevo zadnjih dana nekoliko važnih presuda, napisao je Konaković

Piše: N. Aj.

30.1.2021

Konaković: Oglasio se na društvenim mrežama. Arhiv

Elmedin Konaković, lider Naroda i pravde i bivši premijer Kantona Sarajevo, oglasio je se na Facebooku povodom presudaKantonalnog suda u Sarajevu kojima je odbijen tužbeni zahtjev firme koja je nelegalno koristila tramvajska stajališta, a odbijena je i žalba zbog gašenja nezakonite Turističke zajednice KS.

- Dobio je Kanton Sarajevo zadnjih dana nekoliko važnih presuda. Procesi su vezani lično za mene ili moje saradnike, zbog tih procesa bilo je različitih pritisaka. Posebno medijskih. Samo smo u ova dva procesa, Turistička zajednica i oglašavanje, spasili milione KM prihoda Kantona Sarajevo. Vlada na čijem sam čelu bio raskinula je ugovor sa firmom koja je nelegalno koristila tramvajska stajališta i na tim pozicijama prodavala plohe za oglašavanje. Lažna Turistička zajednica na čelu sa famoznim Šemsudinom Dž. koju smo zakonito ugasili, izgubila je pravnu bitku i konačno je ugašena - napisao je, između ostalog Konaković.

Dobio je Kanton Sarajevo zadnjih dana nekoliko vaznih presuda. Procesi su vezani licno za mene ili moje saradnike, zbog...

Posted by Elmedin Dino Konakovic on Saturday, January 30, 2021
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.