OPĆINA CENTAR

SBB glasao za kandidate Četvorke, čime je podržao i izbor Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva

Kako je za "Avaz" kazao vijećnik Haljevac, odluka da SBB podrži Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva je prosto donesena jer se radi o čovjeku koji je u najtežim trenucima za ovu zemlju i narod pokazao pravo lice

Haljevac i Jusko: Podržali prijedlog stranaka Četvorke. Avaz

Piše: A. Č.

9.2.2021

Vijećnici Saveza za bolju budućnost (SBB) u Općinskom vijeću Centar Sulejman Haljevac i Ismir Jusko na današnjoj hitnoj sjednici ovog Vijeća, podržali su kandidate Četvorke za Gradsko vijeće Sarajeva, čime je osiguran izbor Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva. 


Bogić Bogićević. Avaz

Kako je za "Avaz" kazao vijećnik Haljevac, odluka da SBB podrži Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva je prosto donesena jer se radi o čovjeku koji je u najtežim trenucima za ovu zemlju i narod pokazao pravo lice. 

- Bogićević je sigurno čovjek koji zaslužuje da bude na čelu glavnog grada BiH. Tako da je SBB svoje glasove dao kandidatima Četvorke. Stav Predsjedništva SBB-a je da gradonačelnik Sarajeva bude veliko ime bh. političke scene, a to je sigurno Bogić Bogićević. Nadamo se da će glasovi SBB-a pomoći u konačnom izboru gradonačelnika – rekao je Haljevac za "Avaz".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.