NAČELNIK OPĆINE CENTAR

Srđan Mandić ponovo o smeću u bh. prijestonici: "Evo samo dva slučaja koji dokazuju da sam u pravu“

Mandićeve objave posljednjih izazivaju veliku pažnju javnosti u glavnom gradu BiH

Srđan Mandić. Agencije

A. Ka.

4.6.2021

Načelnik sarajevske Općine Centar Srđan Mandić danas je na svom Facebook profilu objavio nove fotografije koje, prema njegovom mišljenju, predstavljaju dokaz o tvrdnji koju je izrekao prije nekoliko dana.

Mandić je danas popodne objavio slike kontejnera pored kojih se nalaze nepoznati mladići, a napisao je da su te slike dokaz da je njegova tvrdnja o "namjernom bacanju smeća" tačna.

- Mnogi su me zadnjih dan dva ismijavali kada sam rekao da nam neko namjerno pravi nered. Evo samo dva slučaja koji dokazuju da sam u pravu. Uključit ćemo i policiju i komunalne inspektore i stati im u kraj. Bit će Sarajevo čist grad. Idemo dalje - napisao je Mandić.

Ni ovaj Mandićev post nije prošao bez burnih reakcija građana Sarajeva, a neki su prema načelniku Općine Centar bili veoma oštri.


Podsjećamo, načelnik Mandić je prije nekoliko dana objavio fotografiju smećem zatrpanih kontejnera, a tada je tvrdio da su uposlenici KJKP Rad samo pola sata prije nastanka fotografije potpuno očistili i ispraznili tih nekoliko kontejnera, ali da je neko u roku od pola sata namjerno ponovo zatrpao kontejnere.

Takvi Mandićevi komentari naišli su na podijeljenje reakcije Sarajlija, jedni su ga ismijavili, dok su ga drugi podržali u namjeri da istina izađe na vidjelo.

Objava Srđana Mandića na Facebooku. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.