VRIJEDILO JE BORBE

Sulejman Haljevac Memo uspio, čuveni “Otrov” u Sarajevu uskoro počinje sa radom: “Vidimo se na hamburgeru”

Abazi se zahvalio načelniku Mandiću i upoznao ga da sada još predstoje procedure u Poreskoj upravi

Načelnik Mandić i Abazi. Općina Centar

A. Ka.

3.9.2021

Danas je načelnik Općine Centar Srđan Mandić uručio potrebna odobrenja Nesretu Abaziju, vlasniku grilla „Student“, popularnom „Trovaču“, čime je Općina Centar ispunila svoju obavezu za nesmetan početak rada ovog fast fooda u koji stanovnici odlaze već godinama.

Radi se o odobrenjima za postavljanje kioska u ulici Zaima Šarca u Sarajevu, rješenju o osnivanju ugostiteljske djelatnostI i rješenju o ispunjavanju minimalno tehničkih uslova.

Abazi se zahvalio načelniku Mandiću i upoznao ga da sada još predstoje procedure u Poreskoj upravi, ali kako se nada da će sve biti završeno tokom naredne sedmice.

Načelnik Mandić je poželio mnogo sreće u radu Nesretu i naglasio kako Općina Centar i dalje stoji na raspolaganju, kako njemu, tako i ostalim privrednicima.


S današnjeg razgovora. Općina Centar

- Vjerujem da će sve ostale procedure biti završene u što skorijem roku. Dolazio sam na hamburger koji je postao prepoznatljiv i van Sarajeva. Radujem se što će uskoro građani imati priliku da opet osjete miris hrane iz grilla „Student“”, istakao je načelnik Mandić i poručio Abaziju: „Vidimo se na hamburgeru“.

Inače, čitavu priču je pokrenuo Sulejman Haljevac Memo, vijećnik Saveza za bolju budućnost BiH (SBB). Zahvaljujući njegovoj incijativi, Abazi je blizu riješenja svog problema. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.