VERBALNI RAT NA MREŽAMA

Bivši načelnik Centra Ajnadžić: Mandiću, sram te bilo

Baviš se drugim, opet niskim stvarima i čak ti se smiju i uposlenici, napisao je Ajnadžić

Ajnadžić i Mandić. Avaz

A. Na.

15.10.2021

Na društvenim mrežama nastavlja se verbalni rat bivšeg i sadašnjeg načelnika Općine Centar Nedžada Ajnadžića (SDA) i Srđana Mandića (NS). 

Ajnadžić se ovaj put osvrnuo na nedavne izjave načelnika Mandića, “da će im trebati i vremena i novca da poprave ono što smo mi vjerovatno moja administracija i ja uništili i zapustil u FIS-u” – napisao je na početku posta Ajnadžić.




Prikrivati nerad

- Htio sam čestitati Srđanu Mandiću i Harisu Fazlagicu (dostavljač lažnih slika), što su čudom, u roku od mjesec dana i bez novca, vjerovatno čarobnim štapićem, sve popravili. Ali znamo i on i ja da su to bajke! Reče Srđan Mandić i "sram nas bilo". E pa,sram tebe bilo što lažeš i što se služiš tako niskim potezima da slikaš ostave i magacinske prostorije i podmećeš kao stanje Fisa, a onda za mjesec slikaš renovirane i obnovljene sale (naravno za vrijeme mog mandata). Kako si krenuo, nećeš stići ni obići sve ono što sam ja uradio, a tek nećeš uraditi. Baviš se drugim, opet niskim stvarima i čak ti se smiju i uposlenici.Nećeš prikriti svoj nerad tuđim, sve i da ga je bilo. Meni nerad nikad nije bio prihvatljiv, a tebi je očito jako prihvatljiv! – naveo je Ajnadžić.

Postavljena pitanja

On je postavio i nekoliko pitanja Mandiću:

1. Kako sam ti to ja opstruisao imenovanje uprave?

2. Ko je moja SDA ekipa?

3. Zna li tvoja ekipa za zakone i uredbe?

4. Zašto obmanjuješ javnost Srđane?

5. Koliko ti je izvršenje budžeta?

Šta je sa Prvom transverazalom i zašto nije tržište rada u administraciji?

6. Kad planiraš početi raditi, kao što si najavio jako i hrabro? Kada ćeš krenuti dalje( idemo dalje) i da li stojiš u mjestu ili Centar vraćaš pomalo nazad? Raditi treba.

7. Zabavljaš javnost i građane sa lažnim političkim spotovima o Hastahani koji promovišu lažne činjenice da bi odbranio svoje nemoguće obećanje iz kampanje. Zašto? U Kvadrantu B je predvidjena koncertna dvorana ,ne razvaljuj to. To je suludo i neće ti proći!

8. Gdje ti je ,,ekspertni tim,, ad hoc,koji plaćen državnim novcem da lažno prijavljuje o propustima u RP?? Oni se u Regulacione planove razumiju isto k'o Sabit iz Tarčina ili Ilija, čuveni Zmaj od Šipova.

9. Zašto stadion Koševo nije predat FK Sarajevo?

10. Da li ti još Ajnadžic smeta u poslu ili je to samo izgovor za hronični nerad.

Bit' će zanimljivo u nekim narednim objavama ugovori, plaće i status savjetnika.Takodje, još zanimljivija će biti analiza i komparacija šta je Mandić a šta Ajnadzic uradio u prvoj godini mandata( 12 mjeseci).

Status koji je objavio Ajnadžić. Avaz

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.