MOLE ZA RAZUMIJEVANJE

Sutra novi radovi u Sarajevu: U ovim sarajevskim ulicama neće biti vode

Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima, saopćeno je iz VIK Sarajevo

A. Ka.

Radovi u više sarajevskih ulica

Foto: Ilustracija


U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema u Sarajevu, sutra su planirani radovi na popravkama kvarova.

Radi se ulicama: Sarajevskih gazija, 14. septembar, Dragana Kulidžana, Trg Sarajevske olimpijade, Kodžina, Garaplina, Huremuša, Firdusbegova, Nikole Šopa, Trg Oteškog bataljona, Mustafe Behmena, Bjelavica, Toka i Talirevića.

- Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima – saopćeno je iz VIK Sarajevo.

Također, u sklopu Projekta EBRD-a, za 21. oktobar 2021. godine od 9 sati planirani su radovi na izgradnji mjerno regulacionog šahta i ugradnji opreme u ulici Hadži-Bešireva.

U sklopu planiranih radova, doći će do prekida u vodosnabdijevanju u slijedećim ulicama: Bardakčije, Strmac, Himze Polovine, Šekerova, Hadži-Mehmedova, Safeta Pašalića, Jovana Bijelića, Ismeta Mujezinovića, Ahmeda Muratbegovića, Rušida Prgude i Nusreta Fazlibegovića.

- Do poremećaja u vodosnabdijevanju (pada pritiska) doći će u ulicama: Višnjik, Bjelave, Asima Ferhatovića i Zaima Šarca.

Ukoliko se radovi budu odvijali planiranom dinamikom-izvođač radova Unioninvest doo planira završetak radova u večernjim satima.

Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.

Molimo potrošače za razumijevanje – stoji u saopćenju VIK-a.

Više o temi VIK Sarajevo

NA VRH

Podijeli članak na