MOLE ZA RAZUMIJEVANJE

U ovim sarajevskim ulicama danas neće biti vode

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, saopćeno je iz VIK Sarajevo

A. Ka.

Radovi u više sarajevskih ulica

Foto: Ilustracija


U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema u Sarajevu, danas će se vršiti radovi na popravkama kvarova.

Radi se o ulicama Avde Smajlovića, Olimpijska, Čadordžina, Azize Šaćirbegović, Hadžijska ravan, Asima Ferhatovića, Ismeta Mujezinovića, Envera Šehovića, Odobašina, Kobilja glava, Donji Hotonj, Dr. Ibrahima Tepića, Butmirska cesta, Karla Mijića, Terovića, Mehe Porobića, Začardak i Splitska.

- Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima - saopćeno je iz VIK Sarajevo.

U sklopu Projekta EBRD-e, od 10:00h planirani su radovi na izgradnji mjernog šahta i ugradnji opreme u ulici Bosanskih gazija. U sklopu radova doći će do prekida u vodosnabdijevanju u naselju Otes sa pripadajućim ulicama.

Ukoliko se radovi budu odvijali planiranom dinamikom, izvođač radova „Unioninvest“ d.o.o. planira završetak radova u večernjim satima.

- Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435. Molimo potrošače za razumijevanje - saopćeno je iz VIK Sarajevo.

Više o temi VIK Sarajevo

EKIPE VIK-A NA TERENU
Brojne Sarajlije ni danas neće imati vode
NA VRH

Podijeli članak na