SARAJEVO

"Zimska čarolija" zasijala na Skenderiji

Napravili smo najljepšu bajku ove zime, istakao je direktor KSC Skenderija Amer Kapo

Piše: G. Š.

29.11.2021

"Zimska čarolija" - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Na 52. rođendan Kulturno sportskog centra Skenderija Sarajevo večeras je na platou sarajevske olimpijske ljepotice otvorena nova „Zimska čarolija“.

- Možda ću biti subjektivan kada kažem da će ove zime plato Centra Skenderija biti jedna od najljepših lokacija na svijetu. Klizalište veličine 2.500 metara kvadratnih, predivne dekoracije, nova atrakcija "Ledeni tobogan", kao i gastronomska ponuda smjestili su se u prostor od 5.000 metara kvadratnih i napravili najljepšu bajku ove zime - istakao je direktor KSC Skenderija Amer Kapo.

Dodao je ništa ovo ne bi bilo moguće bez Vlade Kantona Sarajevo, Ministarstva privrede i Skupštine KS - u svim mandatima u prethodnih pet godina, koji su, kako je rekao, bez razmišljanja prihvatili  ideje i pomogli u sufinansiranju nabavke opreme koja krasi Skenderiju. 

- Naravno, ni sav novac ovoga svijeta ne može pomoći ako u timu nemate vrijedne radnike i velike znalce koji daju sve od sebe da građani Sarajeva, a i Bosne i Hercegovine, uživaju u čarima koje im nudi Centar Skenderija - poručio je Kapo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.