SVEČANOST

Ispraćena još jedna generacija malih maturanata u predškolskoj ustanovi "Ću - ću"

Uz bogat zabavni program, organiziran je svečani ispraćaj za 17 predškolaca

Piše: A. Nalo

8.6.2022

Svečani ispraćaj mališana - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

I ove godine u predškolskoj ustanovi "Ću-Ću" na Dobrinji, tradicionalno je održana završna priredba za školsku 2021/22. godinu. 

U sklopu ove manifestacije, a uz bogat zabavni program, organiziran je svečani ispraćaj za 17 predškolaca, odnosno malih maturanata. Budućim prvačićima sretne nove školske početke poželjele su direktorica Indira Krbešević, zatim učiteljice Dženeta Šorn, Sabirina Srganović i Amra Delalić.

- Zadovoljni smo ovom generacijom djece. Spremni su za nove početke i izazove. Dali smo sve od sebe da ih za to na najbolji način pripremimo - kazali su iz ovog vrtića.

Svečanosti su prisustvovali i brojni roditelji koji nisu mogli sakriti emocije. Sretni su, kako kažu, što su njihovi mališanu uspješno završili ovo poglavlje života.

- Sretna sam jako jer je moje dijete uz vrtić "Ću-Ću" stiglo do narednih devet stepenica koje sam sigurna da ce uspješno savladati, jer su učiteljice sa direktoricom na čelu, usadili najdivnije emocije, empatiju, osjecaje i sigurnost u svaku godinu koju je tu provelo - kazala je jedna majka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.