OPROŠTAJI

Ponosni sam vlasnik lične karte s adresom u Bugojnu

AA. MANDŽIĆ

23.6.2018

Nakon šest godina provedenih na mjestu župnika u bugojanskoj crkvi Svetog Ante Padovanskog, fra Zoran Tadić odlazi na novu dužnost u Austriju.

Učenje jezika

- Zahvalan sam vjernicima i svim građanima zbog kojih će mi boravak u Bugojnu ostati u lijepom sjećanju. Za ovih šest godina puno lijepih stvari se dogodilo. One negativne ne pamtim, lako ih zaboravljam - kazao je fra Zoran Tadić.

Fra Tadić odlazi u Gradišće, pokrajinu Burgenland, gdje će, kako ističe, biti kapelan u sedam župa, pomagati svećenicima i učiti jezik. Očekuje da će poslije dobiti i odgovorniju službu.

- Smatram da prijateljske odnose, koje su vjerske zajednice u Bugojnu ostvarile djelujući kroz Međureligijsko vijeće treba nastaviti, kako bi se i u budućnosti mogli realizirati projekti važni za sve stanovnike, bez obzira kojem narodu oni pripadali. Iz Bugojna zaista nosim lijepe utiske. S ponosom kažem da sam vlasnik lične karte s adresom u Bugojnu, koju sam stekao po dolasku na službu iz Livna – kaže fra Tadić.

Budući rad

Dodaje da iskustvo koje je stekao smatra neprocjenjivim u svom budućem radu. Fra Tadića će u službi naslijediti Bugojanac fra Hrvoje Radić.

Zahvalan svima    

Fra Tadić je zahvalio i medijima, lokalnoj RTV Bugojno i bugojanskim portalima. U prostorijama Župnog ureda fra Tadiću su  na odličnoj saradnji i kvalitetnom radu zahvalili načelnik Hasan Ajkunić, glavni imam MIZ Bugojno Vehid ef. Arnaut, predsjedavajući Općinskog vijeća Igor Vrljić i vijećnik Miroslav Zelić. Poželjeli su mu mnogo sreće i u uspjeha u novoj službi.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.