NOVITETI

Nova Bila: Svečano potpisan ugovor o saradnji ''Mercedes-Benza'' i ''Lašva Komerca''

Težnja da se ponudi kupcima najbolje

Avaz.ba

30.11.2018

Kompanija ''Star Import'', generalni distributer za ''Mercedes-Benz'' vozila u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Albaniji, potvrdila je uspješnu dugogodišnju saradnju s kompanijom ''Lašva-Komerc'' iz Nove Bile potpisivanjem dilerskih ugovora s neodređenim rokom trajanja.   

Tom prilikom, generalni direktor kompanije "Star Import" Štefan Voroš (Stefan Voros) je istakao:  

- Kompanija "Star Import", koja posluje u okviru "Emil Frey Grupe", jednog od najvećih distributera automobila u Evropi, konstantno radi na unapređenju dilerske mreže. Mi smo prepoznali kompaniju "Lašva-Komerc" kao sjajnog partnera i s unaprijeđenim servisnim centrom prema najnovijim ''Mercedes-Benz'' standardima u Novoj Bili pokazujemo posvećenost klijentima na tržištu u Bosni i Hercegovini.  

"Lašva-Komerc" posluje po najstrožijim ''Mercedes-Benz'' standardima s najvišim stepenom opremljenosti za putnička vozila i za komercijalni program s više od 22 godine iskustva.  

Ş tim u vezi, direktor kompanije "Lašva-Komerc Dragan Gučanin, kaže:

- S velikim zadovoljstvom želimo da objavimo da je ''Mercedes-Benz'', odnosno "Star Import" prepoznao zalaganje i jedinstveni pristup naše kompanije "Lašva-Komerc" našim klijentima i brendu ''Mercedes-Benz'', koji s ponosom zastupamo. Brend ''Mercedes-Benz'' predstavlja težnju da se ponudi „najbolje“ u pogledu proizvoda, tehnologije i usluga. "Lašva-Komerc" će kroz saradnju s kompanijom "Star Import" pružiti našim klijentima najkvalitetniju uslugu. 

 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.