JAJCE

Besplatno skijanje za sve jajačke učenike

Organiziran odlazak svakim radnim danom počevši od ponedjeljka pa sve dok to vremenski uvjeti budu dozvoljavali

Idealni uvjeti za skijaše. E. Crnkić

Piše: E. CRNKIĆ

7.1.2019

Učenici iz Jajca od ponedjeljka će imati priliku uživati na skijalištu Ski-centra „Ranča“ na Poljinama, a to im je osigurala Općina Jajce u saradnji sa Ski-centrom „Ranča” te osnovnim i srednjim školama s područja ove općine.  

- Od 7. januara svakim radnim danom osigurani su besplatan prijevoz do skijališta na Poljanama, besplatna dnevna karta za lift i topli napitak. Ove godine, u saradnji s nastavnicima i profesorima tjelesnog odgoja jajačkih osnovnih i srednjih škola, osigurali smo i školu skijanja. Dakle, za sve one koji žele naučiti skijati bit će na raspolaganju učitelji skijanja – saopćeno je iz Općine.

Nastavnici i profesori vodit će svakodnevnu brigu o djeci, evidentirati svako dijete koje taj dan organizirano odlazi na skijalište te pomagati mališanima koji prvi put staju na skije.

- Pozivamo sve učenike s područja općine Jajce da raspust učine ljepšim i provedu vrijeme na snijegu. Autobus kreće u devet sati ispred Muzeja AVNOJ-a, a povratak je u 16 sati - navode iz Općine Jajce.

Podsjećamo, odlazak je organiziran svakim radnim danom od ponedjeljka pa sve dok to vremenski uvjeti budu dozvoljavali, dakle dok ima snijega.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.