JAJCE

Madraci, jastuci i plahte uručeni Odjelu pedijatrije Opće bolnice

Cilj je bio da uljepšaju i olakšaju bolničke dane mališanima

Novi madraci za mališane. E. Crnkić

Piše: E. Cr. / Avaz.ba

26.1.2020

Članice Zajednice žena HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Jajce organizirale su humanitarnu akciju za Odjel pedijatrije Opće bolnice Jajce. Zahvaljujući sredstvima prikupljenim tokom božićnih i novogodišnjih praznika u iznosu od 4.475 KM, stigli su madraci za cijeli odjel, ali i jastuci te nepromočive plahte. Osim toga, kupljena je i nova posteljina te je odjel okrečen.

U međuvremenu, uprava bolnice postavila je novu stolariju, tako da je sve bilo u novom ruhu. Ovom akcijom Jajčani su pokazali da imaju veliko srce i da su spremni pomoći jedni drugima, a pogotovo onima najmanjim i bolesnim.


Uspješno realizirana akcija. E. Crnkić

- Skupljena sredstva plod su donacija građana i jajačkih vrijednih udruženja i organizacija koji su nam pomogli u realizaciji akcije. Humanitarna utakmica u suradnji s jajačkom dijasporom i zaposlenicima Opće bolnice okrunila je našu priču i uz sportsko natjecanje stizali smo do cilja - navode iz Zajednice žena „Katarina Kosača“ iz Jajca.

Cilj je, kažu iz Zajednice žena, bio barem malo uljepšati i olakšati bolničke dane mališanima i mamama koje borave s njima i podržati bolnicu u daljnjem radu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.