TUZLANSKI KANTON

Više od 180 ljudi na iftaru SBB-a u Srebreniku

Proučena Fatiha i položeno cvijeće na spomen-obilježju

O. MUJKIĆ

13.6.2018


U organizaciji Općinskog odbora Saveza za bolju budućnost Srebrenik, u hotelu „Park“ u Srebreniku upriličen je iftar za članove, prijatelje i simpatizere ove stranke. Kako nam je kazao Edis Kavgić, potpredsjednik Općinskog odbora SBB-a Srebrenik, iftaru je prisustvovalo više od 180 postača.

Iftaru su prisustvovali i visoki dužnosnici ove stranke, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH dr. Mirsad Đonlagić, mr. Fuad Hadžimehmedović, zastupnik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH, Mirsad Gluhić, ministar saobraćaja, trgovine i turizma u Vladi TK, Zlatan Muratović, ministar obrazovanja i nauke TK, poslanici u Skupštini TK, članovi Kantonalnog odbora SBB-a TK i vijećnici SBB-a u Općinskom vijeću Srebrenik.

 Također, iftaru su prisustvovali i privrednici i direktori pojedinih javnih ustanova i preduzeća s područja općine Srebrenik i Tuzlanskog kantona. Proučena je dova za duše šehida, a prije iftara delegacija visokih dužnosnika Saveza za bolju budućnost BiH učenjem Fatihe i polaganjem cvijeća na centralnom spomen-obilježju u Srebreniku odala je dužnu počast šehidima i poginulim braniocima s područja ove općine.



Prisustvovao veliki broj članova i simpatizera stranke

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.