IZBORI 2018.

PDA u Banovićima nema alternativu

Prisutni su upoznati i sa Izbornim štabom Povjereništva Općinske organizacije Banovići

TIP.ba

13.9.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Predizbornim skupom kome je prisustvovalo više od 2.300 članova i simpatizera Pokreta demokratske akcije, Povjereništvo Općinskog odbora PDA Banovići u mjesnoj zajednici Stražbenica započelo predizbornu kampanju za opće izbore 2018.

Prisutnima su se obratili kandidati PDA za Skupštinu Tuzlanskog kantona Zineida Avdibegović iz Povjereništva Općinskog odbora PDA Kladanj i Fetah Hujdur iz Povjereništva Općinskog odbora PDA Kalesija, Said Muhić iz Povjereništva Općinskog odbora PDA Živinice i Safer Demirović iz Povjereništva Općinskog odbora PDA Banovići, obojica kandidati za Predstavnički dom Parlamenta FBiH.

Nakon obraćanja prisutnima, osim navedenih, predstavljeni su i kandidati za Skupštinu TK Azra Kahrimanović, Jasmina Lugavić, Mirsad Bečić, Emira Bošnjaković i Rasim Dostović.Pored Muhića i Demirovića, članovima i simpatizerima su se predstavili i kandidati Husnija Musić, Hasan Krekić i Nermina Sakić, svi kandidati za Predstavnički dom Parlamenta FBiH.

Nakon predstavljanja navedenih kandidata, prisutni su upoznati i sa Izbornim štabom Povjereništva Općinske organizacije Banovići s predsjednicom Elzinom Pirić na čelu.

Sudeći prema prvom predizbornom skupu, Pokret demokratske akcije na predstojećim općim izborima kod građana Banovića nema alternativu, dok će Povjereništvo banovićke općinske organizacije ove stranke predizborne skupove održati u svih 17 mjesnih ogranaka˝, saopćeno je iz OO PDA Banovići.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.