SAOPĆENJE

Armija simpatizera svakim danom sve veća: Profesor Kikanović osigurao 250 novih članova SBB-a

Porodici SBB pristupili su novi članovi iz skoro svih gradova BiH, a najviše ih je iz Tuzle, čak 100, zatim iz Gračanice, Cazina, Živinica, Travnika

Ramiz Kikanović i Adis Arapović

Pres-centar SBB-a

26.9.2018

Armija članova i simpatizera Saveza za bolju budućnost (SBB) svakim danom sve je veća. Potvrđuju to i informacije s terena.

Prof. dr. Ramiz Kikanović iz Tuzle, dugogodišnji član ove stranke, tako je uspio za nepuni mjesec osigurati 250 novih pristupnica ovoj stranci.

Kikanović s ponosom ističe da je među rijetkima kojima je to pošlo za rukom u ovako kratkom vremenskom periodu. On je u prostorijama Centrale SBB-a u Sarajevu pristupnice s imenima i prezimenima svih novih članova uručio Adisu Arapoviću, šefu Izbornog štaba ove stranke.

Kako je kazao, porodici SBB pristupili su novi članovi iz skoro svih gradova BiH, a najviše ih je iz Tuzle, čak 100, zatim iz Gračanice, Cazina, Živinica, Travnika... 

– Ono što sam prije mjesec obećao našem predsjedniku Fahrudinu Radončiću, ja sam i ispunio. Donio sam pristupnice s imenom i prezimenom i tu je 250 novih članova SBB-a. S ponosom ističem da su među novim članovima i svi članovi moje porodice. Idemo dalje, ovo je samo početak – poručio je prof. dr. Kikanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.