ŽIVINICE

Reprezentativni objekt na 30.000 kvadrata!

Vjerujemo da će ovaj centar upotpuniti život građana Živinica, ali i drugih gradova koji gravitiraju ovom području, kazala je Paunoski

Ogromno interesiranje na otvaranju. A. Bajrić

E. Skokić

16.11.2019

Na mjestu gdje je 2. decembra 2002. godine otvoren prvi veći objekt kompanije „Bingo“ u Živinicama jučer je presijecanjem vrpce otvoren reprezentativan centar koji se prostire na 30.000 kvadratnih metara i u kojem će raditi 350 radnika.

Poznati brendovi

- Prošle godine smo u decembru završili rekonstrukciju hipermarketa, a danas svečano otvaramo centar koji, osim svjetski poznatih brendova, ima i centar za zabavu poput kuglane, igraonice, play rooma. Vjerujemo da će ovaj centar upotpuniti život građana Živinica, ali i drugih gradova koji gravitiraju ovom području - kazala je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica Službe marketinga kompanije „Bingo“.

Svečano otvaranje objekta. A. Bajrić

Kompanija „Bingo“, računajući i centar u Živinicama, ima ukupno 207 objekata diljem Bosne i Hercegovine. Najveći trgovinski lanac planira nastaviti sa svojom ekspanzijom i u narednom periodu.

Gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković ističe kako je grad s „Bingom“ upotpunio svoju ponudu.


Trgovačko središte

- Mi smo privredno, društveno i trgovačko središte. U ovom centru će se okupljati ne samo građani Živinica već i građani Banovića, Kalesije i Kladnja. Imat će sve na jednom mjestu i to je prednost ovakvih centara – kazao je Kamenjaković.

Posjetioci novootvorenog centra u Živinicama imali su besplatnu kafu, a organizirana je nagradna igra i cjelodnevna igraonica za najmlađe.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.