UNSKO-SANSKI KANTON

HADIS JUSIĆ: Infrastrukturni projekti vrijedni 1,4 miliona KM

Zajednički kandidat SDA-SBB za gradonačelnika Bihaća

M. D.

4.9.2016

Pod sloganom "Za Bihać", kandidati Gradske organizacije SDA Bihać za GV Bihać i Hadis Jusić, zajednički kandidat SDA-SBB za gradonačelnika Bihaća, danas su u mjesnim zajednicama (MZ) Klokot-Papari i Kamenica počeli predizbornu kampanju za lokalne izbore.

jusic-kamenica-klokot-papari

U razgovoru sa građanima Zerina Kurić i Ekrem Okić, kandidati za GV Bihać, istakli su da je SDA u mandatu 2012-2016. godina kao vodeća politička stranka u gradu Bihaću zajedno sa građanima uradila niz prepoznatljivih projekata čime su opravdali povjerenje koje je im je ukazano na prošlim lokalnim izborima.

- Samo ozbiljna, odgovorna i dosljedna politika može realizirati projekte koji su u interesu građana i to smo i uradili u protekle četiri godine. Svjedoči to skoro milion KM realiziranih projekata u MZ Kamenica i 308.000 KM vrijednih projekata u MZ Klokot-Papari - kazao je Jusić.

kamenica-klokot-papari

Kandidati SDA su istakli da će se kroz Gradsko vijeće Bihać i u narednom mandatu zalagati za implementaciju infrastrukturnih projekata u svim mjesnim zajednicama grada Bihaća u saradnji sa građanima i u skladu sa ekonomskom situacijom.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.