BIH

Okončana 46. ''Unska regata'': Više od 7.000 posjetilaca na koncertu ''Harija Mata Harija'' u Bosanskoj Krupi

S koncerta ''Harija Mata Harija''

Avaz.ba

29.7.2018

Veličanstvena muzička energija i dva spektakularna koncerta upotpunila su prethodne dvije noći tradicionalnu 46. ''Unsku regatu''. Za muzičko-zabavni program i odličnu zabavu gostiju iz cijele Krajine, ali i BiH, regiona i svijeta pobrinuo se partner projekta - koncertna agencija „Stage Art“.

Marija Šerifović preksinoć je oduševila na prepunoj Gradskoj otoci u Bihaću, gdje su mnogobrojni posjetioci uživali u velikim hitovima pop zvijezde. Šerifović je napravila odličnu atmosferu, a kako joj mnogobrojni fanovi nisu dali da napusti pozornicu, produžila je svoj nastup.

Jedno je sigurno - muzička noć u režiji Marije Šerifović i „Stage Arta“ Krajišnicima će ostati u dugom i lijepom sjećanju.

Grupa „Hari Mata Hari“ sinoć je koncertom na gradskom trgu u Bosanskoj Krupi uveličala čin svečanog zatvaranja ''Unske regate'' i proglašenja ovogodišnjih pobjednika. Više od 7.000 Krajišnika i njihovih gostiju uživalo je u fantastičnom koncertu.

O interesiranju za ovaj nastup najbolje govori činjenica da na trgu više nije bilo mjesta, pa su građani gledali, slušali i uživali u koncertu s obližnje kule Stari grad.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.