PROMJENE

SBB USK prihvatio saradnju s Vijećem građana ovog kantona

Ustabiliti stranačke redove, što će rezultirati mandatima na svim nivoima vlasti

A. SADIKOVIĆ

28.8.2018

Savez za bolju budućnost (SBB) Unsko-sanskog kantona prihvatio je saradnju s Vijećem građana Kantona, s ciljem, kako je to kazano prilikom potpisivanja sporazuma o saradnji, da se doprinese promjenama u društvu i poboljša život u BiH. SBB je ovim prihvatio kandidate Vijeća građana USK.  

Ermin Zulić, član Predsjedništva SBB-a USK, tom je prilikom naglasio da je "SBB prihvatio Vijeće građana USK, koji su dio Asocijacije Vijeća građana BIH, jer s njima želimo promijeniti stanje u državi. Vijeće ima gotovo iste programske ciljeve i na ovaj način dajemo im šansu da to zajedno i realiziramo."

Senad Bajrić, član Vijeća građana, koji će biti kandidat na listi SBB-a za Skupštinu USK, rekao je da je "naš interes upravo u tom pravcu. SBB nas je jedina prihvatila, na čemu smo im zahvalni i vjerujem da ćemo imati podršku u našim aktivnostima i programskom djelovanju, a u konačnici da ćemo zajedno uspjeti."

Inače, u Kantonalnoj organizaciji Saveza smatraju da će na osnovu dosadašnjeg rada i stečenih iskustava ustabiliti stranačke redove, što će rezultirati mandatima na svim nivoima vlasti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.