IZBORI 2018.

Veliki predizborni skup SBB-a u malom Brnjicu kod Kaknja

Na skupu su govorili Enver Merdić, Ćamil Zaimović, Nasir Beganović

Enver Merdić pred osnovnom školom. A. Salihbegović

Az.S.

15.9.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Veliki predizborni skup SBB-a pred 1000 mještana održan je danas u Brnjicu kod Kaknja. Na skupu su predstavljeni nosioci lista za državni i federalni parlament, te kandidati ove stranke za Skupštinu Ze-do kantona iz Kaknja. 

Okupljenim građanima, članovima i simpatizerima SBB-a obratili su se Enver Merdić, nosilac liste za Predstavnički dom Parlamenta FBiH, Ćamil Zaimović, nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH i Nasir Beganović također kandidat za državni Parlament. 

Posebne emocije izazvao je i ovacije doživio Enver Merdić kazavši da je pohađao upravo osnovnu školu ispred koje se danas obratio građanima.

- Neću govoriti o rezulatima kolektiva u kojem radim, moji prethodnici već su mnogo toga rekli, ali moram spomenuti blok 8 jer je u pitanju državni projekat koji bi riješio mnoge dileme. Za TE Kakanj je direktno vezano 5.600 radnika, a realizacijom ove investicije bi osigurali rudarenje u ovom centralnom bazenu i proizvodnju električne energije za narednih 50 godina, a o broju novozapolenih da i ne govorim - potcrtao je Merdić.

Nasir Beganović dao je potporu kandidatima iz Kaknja, kao i svim ostalim kandidatima SBB-a. Na skupu su još govorili Dženita Rahman-Kurešepi kandidat za federalni parlament, te Naida Bukvić, Abdulah Delibašić, Nedim Frljak, Admir Kovač i Zijad Alajbegović kandidatati za Skupšinu Zeničko-dobojskog kantona. Svi oni su još jednom pozvali sve mještane Brnjica da izađu na izbore i podrže kandidate SBB-a.  



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.