SVEČANOST

Otvoren ekskluzivni "Beko shop" u Zenici

Prostire se na prodajnoj površini od 300 metara kvadratnih

B. Mahmić

Piše: D. PAŠALIĆ

3.12.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+25

Na prvom spratu tržnog centra "Džananović" u Zenici danas je otvoren ekskluzivni "Beko shop", koji se prostire na prodajnoj površini od gotovo 300 metara kvadratnih.

Prema riječima Jasmine Trumić, voditeljice marketinga kompanije "Omega" d.o.o. Živinice, ovo je 33. "Beko shop" u BiH, a koji je zaposlio šest mladih i perspektivnih osoba.

⁃ Osim velikog asortimana BEKO kućanskih uređaja, svi posjetioci mogu pronaći i široku ponudu "Grunding" led televizora, veliki izbor "Tefal", "Rowenta" i "Moulinex" aparata, posebnu ponudu "Karcher" usisivača i perača, te vrhunske peći na čvrsta goriva - kazala je Trumić.

Također je istakla da su proteklih godina sa svojim uređajima bili prisutni u Zenici, međutim, od sada posjetioci iz zeničke regije mogu njihove proizvode kupovati u ekskluzivnom šopu.

⁃ Prvih 100 kupaca nagrađujemo sa 10 posto popusta na sav redovan asortiman bijele tehnike i malih kućanskih aparata, a tokom decembra traje niz drugih akcija - poručila je Trumić.

Valja istaći da je prilikom otvorenja novog šopa u Zenici uručen novčani bon vrijednosti 1.500 KM Javnoj ustanovi "Dom porodica" Zenica, a koji će, kako je kazala Draženka Subašić, direktorica ustanove, olakšati boravak njihovim štićenicima jer će, zahvaljujući ovim sredstvima, kupiti neophodne aparate koji su im potrebni u svakodnevnom radu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.