ZENICA Na reviji pasa prijavljeno oko 50 ljubimaca

Sibirski samojed Don osvojio simpatije publike

Raduje me što je Don pobijedio, i to na svojoj prvoj reviji, bez obzira na veliku konkurenciju, izjavila je vlasnica psa

L.REBIHIĆ
23.12.2018 18:54

Na reviji pasa i kućnih ljubimaca u Zenici, u okviru sajma "Studengrad", gdje je bilo prijavljeno oko 50 ljubimaca, simpatije publike osvojio je pas Don, sibirski samojed, star 3 godine. 

Semira Karić, vlasnica šarmantnog psa, izjavila je da je ovo prva revija na kojoj je Don učestvovao, i prošetao crvenim tepihom. Bez obzira na veliku konkurenciju uspio je "šarmirati" posjetioce.  

- Raduje me što je Don pobijedio, i to na svojoj prvoj reviji, bez obzira na veliku konkurenciju. Željela bih se zahvaliti organizatorima i sponzorima, na prigodnim nagradama za naše ljubimce, veterinarskoj stanici “Weta”, salonu za njegu ljubimaca Emili i RTV Zenica, koji su ovaj događaj po prvi put uspješno realizirali - izjavila je Karić.

Prema njenim riječima, revija ljubimaca je događaj koji bi se češće trebao organizirati u Zenici, radi veselog druženja pasa i vlasnika, a i pozitivnih priča u gradu, koje su uvijek dobro došle.  

NA VRH