INICIJATIVE

Počelo prikupljanje potpisa za izgradnju Roditeljske kuće u Zenici

Prikupljanje potpisa traje još danas i sutra, u terminu od 10 do 17 sati

D. Pa. / Avaz.ba

19.9.2019

Prikupljanje potpisa traje još danas i sutra. D. Pašalić

Zeničko Udruženje ZADA, s osnivačem Zilhom Nadžak na čelu, u saradnji sa TPO fondacijom, ovih dana intenzivirano radi na inicijativi da Zenica, konačno, dobije Roditeljsku kuću

Kako bi ova inicijativa dobila svoj sretan epilog, neophodna je i podrška građana Zenice, za koju u Udruženju ZADA vjeruju da neće izostati. 

- Potrebno je prikupiti 5.000 potpisa građana, a mi smo optimisti da podrške sugrađana za ovako značajan projekt neće izostati. Kada prikupimo potpise, slijedi podnošenje inicijative na Skupštini ZDK te puni zamah u realizaciji projekta – kaže Nadžak.

Pozivaju se svi građani Zenice da podrže ovu inicijativu i da već danas daju svoj potpis podrške. Info štand Udruženja ZADA možete pronaći na potezu od Kamenitog mosta do RK “Bosna”.

Valja istaći da se potpisi prikupljaju još danas i sutra u terminu od 10 do 17 sati, zbog čega je itekako potrebno da Zeničani pokažu društvenu odgovornost i omoguće bolesnoj djeci da imaju blizinu svojih roditelja, odnosno da Zenica dobije kuću za roditelje oboljele djece iz cijelog Kantona.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.