VISOKO

Mirza Teletović obišao Bosansku dolinu piramida

Vrlo je bitno za sve ljude da dođu ovamo, bez nekih predrasuda, da sami sebe uvjere da je ovo jedna originalna priča, izvorski tačna

Teletović i Osmanagić: Sve zrači pozitivnom energijom. N. Smajović

Piše: N. Sm.

17.11.2020

Proslavljeni bh. košarkaš, nekada i NBA igrač, a danas predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović posjetio je Bosansku dolinu piramida, a domaćin mu je bio dr. Semir Osmanagić.

Nakon obilaska nekoliko najinteresantnijih lokacija u kompleksu ''Ravne'', Mirza nam je kazao kako je impresioniran viđenim.


Nije krio oduševljenje. N. Smajović

- Vrlo je bitno za sve ljude da dođu ovamo, bez nekih predrasuda, da sami sebe uvjere da je ovo jedna originalna priča, izvorski tačna. I ja pozivam sve ljude da dođu ovamo, da vide piramide, da prođu kroz sva iskustva koja sam i ja doživio. Sve zrači pozitivnom energijom i prijateljskom atmosferom, a ljudi koji su ovdje, s dr. Osmanagićem na čelu, iz srca pokušavaju da pokažu svima ovaj projekt, da dokažu svima da se u BiH nalaze piramide i da zaslužuju mnogo veću pažnju od ove koju sad imaju - kazao nam je Teletović.


Inače, ovo je bila još jedna u nizu posjeta vrhunskih sportista Bosanskoj dolini piramida, koju su prije Mirze posjetili i Novak Đoković, Amel Tuka, Damir Džumhur, Džanan Musa, Vlade Divac i drugi uspješni sportisti i sportski radnici.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.