VISOKO

Mirza Teletović obišao Bosansku dolinu piramida

Vrlo je bitno za sve ljude da dođu ovamo, bez nekih predrasuda, da sami sebe uvjere da je ovo jedna originalna priča, izvorski tačna

N. Sm.

Teletović i Osmanagić: Sve zrači pozitivnom energijom

Foto: N. Smajović


Proslavljeni bh. košarkaš, nekada i NBA igrač, a danas predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović posjetio je Bosansku dolinu piramida, a domaćin mu je bio dr. Semir Osmanagić.

Nakon obilaska nekoliko najinteresantnijih lokacija u kompleksu ''Ravne'', Mirza nam je kazao kako je impresioniran viđenim.

  • Nije krio oduševljenje

    Nije krio oduševljenje

    Foto: N. Smajović


- Vrlo je bitno za sve ljude da dođu ovamo, bez nekih predrasuda, da sami sebe uvjere da je ovo jedna originalna priča, izvorski tačna. I ja pozivam sve ljude da dođu ovamo, da vide piramide, da prođu kroz sva iskustva koja sam i ja doživio. Sve zrači pozitivnom energijom i prijateljskom atmosferom, a ljudi koji su ovdje, s dr. Osmanagićem na čelu, iz srca pokušavaju da pokažu svima ovaj projekt, da dokažu svima da se u BiH nalaze piramide i da zaslužuju mnogo veću pažnju od ove koju sad imaju - kazao nam je Teletović.

Inače, ovo je bila još jedna u nizu posjeta vrhunskih sportista Bosanskoj dolini piramida, koju su prije Mirze posjetili i Novak Đoković, Amel Tuka, Damir Džumhur, Džanan Musa, Vlade Divac i drugi uspješni sportisti i sportski radnici.

Više o temi Mirza Teletović

NA VRH

Podijeli članak na