ŽEPČE

Mladen Cvitanović na svom imanju u Golubinji otvorio klizalište

Ovo je trenutno jedino plastično klizalište u okolini Žepča i šire

Bit će otvoreno do marta za sve ljubitelje zimskih radosti. R. Agić

Piše: R. Agić

14.1.2021

Mladen Cvitanović, zaljubljenik u starine i poznati kolekcionar starih automobila, te vlasnik poznatog „ćire“ iz Golubinje kod Žepča, svoje sugrađene obradovao je još jednom atrakcijom. Prvi put u Žepču, ali i okolini, instalirano je moderno klizalište. Namijenjeno prije svega djeci, instalirao ga je na svom imanju u Donjoj Golubinji neposredno uz magistralni put M-17.

Cvitanović: Dodatni sadržaji. R. Agić

Prema njegovim riječima, ovo je trenutno jedino plastično klizalište u okolini Žepča i šire. Izgradnjom klizališta, kaže, želio je da se Žepče i njegov rodni kraj mogu pohvaliti da ima nešto atraktivno, savremeno i moderno.

- Sad sam to postavio u Golubinji, a već sljedeće zime planiram da s nekim ljudima u decembru, u dane Božića i Nove godine,  klizalište instaliram i u gradu – ističe Cvitanović.


Klizalište u noćnim satima. R. Agić

Klizalište, veličine 200 kvadratnih metara, bit će otvoreno do marta za sve zaljubljenike zimskih radosti, a posebno za djecu. Bit će otvoreno od 17 do 20 sati svaki dan, a uz prostor oko  klizališta nalaze se i propratni sadržaji kako bi se djeca i roditelji mogli dodatno uveseliti.

Iako je više od 50 godina u Norveškoj, srcem je uz rodni kraj. Na porodičnom imanju izgradio je etno-selo, a poznat je i kao uspješan poduzetnik. Uskoro započinje s realizacijom još jedne ideje, a ona se odnosi na izgradnju željezničke stanice u čast djeda Ilije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.