VISOKO

Održana dodjela priznanja i nagrada: Hajlovac i Omerhodžić imaju najljepše dvorište i balkon

Daju svoj doprinos za ljepšu lokalnu zajednicu

Piše: N. Sm.

2.9.2021

Zajednička fotografija svih učesnika izbora. N. SMAJOVIĆ

U velikoj sali Gradske uprave Visoko održana je dodjela priznanja i nagrada za najljepša dvorišta i balkone u 2021. godini.

Na osnovu raspisanog javnog poziva, prijavilo se ukupno jedanaest kandidata, a svima su uručene zahvalnice, dok su najuspješniji nagrađeni.

Učesnicima ovog, sada već tradicionalnog izbora obratio se i zahvalio na učešću i gradonačelnik Mirza Ganić, a istaknuto je kako su svi prijavljeni kandidati pobjednici, jer daju svoj doprinos za ljepšu lokalnu zajednicu.

U konkurenciji za najljepše dvorište prvo mjesto pripalo je Amini Hajlovac, drugo je osvojila Senida Hrnjić, a treće Mehmed Vranac.

U kategoriji najljepših balkona prva nagrada pripala je Ismetu Omerhodžiću, druga Esmi Bukva, a treća Samri Kosovac, dok su dodijeljene i utješne nagrade, koje su osvojili Arman Hodžić, Sabaheta Džafić, Admira Vračo, Hava Kadrić i Mirnesa Goga.

- Želim, uime učesnika, zahvaliti Gradskoj upravi, s gradonačelnikom Mirzom Ganićem na čelu, na divnoj manifestaciji. Dobitnici ovih priznanja su jedna sjajna kockica u životu i radu Visokog i velika mi je čast da se mogu obratiti i zahvaliti uime svih dobitnika nagrada - kazao je Omerhodžić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.