ZENICA

Gradonačelnik Kasumović ugostio članove Plesne akademije "Victory"

Gradska uprava će simobličnim finansijskim iznosom pomoći kako bi mogli učestvovati i na takmičenju koje predstoji u Hrvatskoj

S prijema kod kasumovića: Značajni rezultati. Avaz

Piše: E. Ma.

4.7.2022

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ugostio je danas u svom kabinetu Plesnu akademiju "Victory", a koji su postigli odlične rezultate na državnom prvenstvu koje se održalo u Banja Luci.

Kako su tom prilikom informirali gradonačelnka, akademija "Victory" na ovom takmičenju osvojila je 15 državnih titula, a naredni izazov je Evropsko prvenstvo u  Hrvatskoj zbog čega im je potrebna i pomoć Grada Zenica.

Gradonačelnik Kasumović čestitao je članovima akademije na izvrsnim rezultatima u Banjoj Luci, ali i što na ovaj način promovišu grad Zenicu.

- Čestitam na svemu što radite, ovo nije prvi put da ste došli sa medaljama u moj kabinet. Svakako da će Gradska uprava, sa mnom na čelu, da vam simobličnim finansijskim iznosom pomogne kako biste mogli učestvovati i na takmičenju koje predstoji u Hrvatskoj. Drago mi je da okupljate mlade ljude, učite ih plesu, ali i da se družite i putujete. Podržavam sve što je pozitivno u ovom gradu, stoga podrška neće izostati ni u vašem slučaju - poručio je gradonačelnik Kasumović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.