LIFESTYLE

PSIHIČKI NESTABILNA ŽENA Nakon što nije dobila šta je htjela, na benzinskoj pumpi zapalila automobil

Događaj se desio u Izraelu

(Al. Ti.)

30.4.2015

Neimenovana Izraelka uhapšena je u srijedu nakon što je policija došla u posjed snimke nadzorne kamere na kojoj je vidljivo kako je namjerno zapalila automobil na benzinskoj stanici u Jeruzalemu. Vjeruje se kako je povod njenom ludom činu odbijanje vlasnika automobila da joj da cigaretu.

Na snimci, koja je postala viralna na internetu, žena u srednjim 30-ima prilazi muškarcu koji toči gorivo u auto u kojem se nalazio njegov brat.

Nakon kratkog razgovora, žena se okreće i vadi upaljač iz džepa te pripaljuje benzinsku pumpu.

Zahvaljujući brzoj reakciji muškarac je uspio izvaditi crijevo iz auta, no velika količina benzina biva prolivena po tlu zbog čega se stražnji dio vozila gotovo odmah zapalio.

Muškarčev brat, koji je sjedio u vozilu, uspio je pobjeći prije nego je vatrena stihija progutala auto. U incidentu na, na svo čudo, nitko nije povrijeđen. Zaposlenici pumpe uspjeli su ugasiti požar.

Glasnogovornik policije Mickey Rosenfeld priopćio je kako je žena pronađena unutar 24 sata te, iako se na snimci jasno vidi što je učinila, demantirala je bilo kakvu upletenost.

Po hapšenju, sudac joj je odradio petodnevni pritvor te psihološku procjenu. Njena je majka potvrdila kako joj kćer već godinama pati od mentalnih poremećaja.

- U posljednjih nekoliko mjeseci stanje joj se pogoršalo. Tražila sam pomoć lokalnog psihijatra i izraelskog ministarstva zdravstva, no nitko mi nije pomogoao niti sam dobila odgovor na svoje molbe - izjavila je majka piromanke.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.