PROFESORICA VAN KONTROLE Opijala se, seksala s instruktorom ronjenja i učenikom!

Hayley Dimmock (28) dobila je zabranu predavanja u školi na neodređeno vrijeme

(A. Vr.)
27.06.2015 21:34

Hayley Dimmock (28) dobila je zabranu predavanja u školi na neodređeno vrijeme jer je tokom posjeta Kubi s učenicima, umjesto da pazi na njih, pazila da se dobro zabavlja, pod svaku cijenu.

Dimmock je predavala hemiju u školi u Bedfordu u Engleskoj, a tijekom izleta na Kubu, dopuštala je sebi i učenicima svakakve slobode. Naprimjer, dopustila je jednom učeniku da joj rukama dira natkoljenicu i bedra, dodiruje stražnjicu i gura njen iPod u prednji džep njenih kratkih hlačica, prenosi Telegraph.

Tokom jedne zabave, "mlada i neiskusna profesorica' poprilično je popila pa se odlučila zabaviti s instruktorom ronjenja te su njih dvoje otišli u sobu i upustili se u seks, dok su učenici bili bez nadzora.

Dvoje predstavnika osoblja hotela u kojem su bili, vidjeli su o čemu je riječ pa su učenicima zabranjivali da prođu pored sobe, jer ih je od prizora dijelila samo jedna zavjesa.

No to nije sve, jer uprkos upozorenjima koje je dobila, Dimmock je po povratku s tog putovanja, koje se dogodilo u junu 014. godine, provela i pola sata sam s jednim učenikom u njegovoj kući u Bedfordu.

Otkaz je dobila u decembru 2014. godine, nešto više od dvije godine nakon što je počela raditi u spomenutoj školi. Prijavio ju je šef znanstvene katedre u školi, nakon što je primijetio tokom školskog puta na Kubu, da Dimmock ima previše intiman odnos s jednim od učenika.

Dimmock je ionako previše vremena provodila s učenicima, a s kolegama je bila u stalnim razmiricama. Na kraju, njeno opijanje i seksualne aktivnosti "mogle su dovesti do lošeg uticaja na ostale učenike ili ih dovesti u opasnost", zaključio je istražni odbor škole i dodao kako je njezino ponašanje prekoračilo granicu profesionalnosti.

Iako joj je zabranjeno predavanje na neodređeno vrijeme, može nakon tri godine zamolbom zatražiti da joj se vrati status profesorice.

NA VRH