LIFESTYLE

NEVJEROVATNO Tinejdžerka svima rekla da je trudna i da nosi trojke, a onda je uslijedio šok

Organizirala i darivanje djece

(Al. Ti.)

3.9.2015

Sve je prevarila tinejdžerica (16) iz Michigana koja je lažirala trudnoću i to s trojkama. Šesnaestogodišnjakinja je kupila lažni trudnički trbuh, a imala je čak i lažne fotografije s ultrazvuka na kojima su bile trojke. Fotografije je napravila na internetskoj stranici FakeABaby.com.

Djevojka je organizirala i darivanje djece na kojem je dobila razne poklone, a čak je dobila i novčanu donaciju od grada za mlade porodice.

Budući otac Jordan, također 16-godišnjak, pripremao se na veliku promjenu u životu, piše Mirror.

– Bio sam uzbuđen, ali i uplašen. Počeo sam tražiti posao i bio sam spreman utrošiti sve svoje vrijeme na nju i djecu – rekao je.

No, kako se termin poroda približavao, tako je priča 16-godišnjakinje postajala sve sumnjivija. Prva je počela sumnjati majka budućeg oca.

– Moj sin nikada nije s njom mogao ići na pregled kod doktora – rekla je Krissy Wyrabkiewicz.

Djevojka je uhvaćena kada je u Facebook grupi "Mame trojki" objavila fotografije s ultrazvuka svoje nerođene djece, a u koje je posumnjala jedna majka iz Ohija koja je primijetila da su to lažne fotografije sa stranice FakeABaby.

– Sve tri bebe su u potpuno istoj pozi i identične su. Kada biste fotografije stavili jednu kraj druge, vidjeli biste da je koristila lažnog doktora koji ne postoji – napisala je majka iz Ohija.

Prošle sedmice djevojka je trebala roditi carskim rezom, ali je objavila kako je izgubila bebe, no odbila je otići doktoru.

Porodica njenog dečka alarmirala je policiju koja istražuje slučaj. Poslije je djevojka pak izjavila kako je izgubila bebe u šestoj sedmici trudnoće, no s obzirom na sve, sumnja se da je uopće ikada bila trudna.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.