NLO IZNAD ZADRA Bili smo u šoku, ali i u strahu

Leteći objekat snimila jedna građanka

(Al. Ti.)
26.10.2015 14:13

Nepoznati leteći objekt na nebu iznad Zadra snimila je jedna mještanka u subotu navečer u noći oko 3 sata, piše Zadarski.hr.

- Šaljem vam nešto što će možda i vas ostaviti u čudu kao što je i mene: navečer smo izašli sa društvom u provod međutim putem prema doma oko 3.30 ujutro (po novom vremenu) nešto nas je ostavilo u šoku i u čudu, a i u jednoj dozi straha jer nismo mogli skužiti o čemu se tu radi.

- Iz automobila putem doma na relaciji Maraschino kluba prema nogometnom stadionu Stanovi u Zadru prema istoku, primijetila sam neobična dva svjetla na nebu. Nevjerovatno je bilo to što se nije micalo, a s obzirom da je moja dioptrija malo slaba poslikala sam i snimila s mobilnim uređajem, doduše ne tako dobre rezolucije. Nadam se da ćete vi uspjeti otkriti i vidjeti o čemu se tu radi, dali su to zvijezde ili meteori? Ma nemoguće, preblizu je, a opet neobičnog oblika kao da se sastoji od više niza svjetlosti. Još uvijek gledam slike i nemoguće je što bi to moglo biti. Avion sigurno nije, zvijezde ne vjerujem, ali opet možda neki od ruskih ili američkih špijunskih satelita. Ovo je stvarno čudno, a ne želim sebi reći da su to vanzemaljci jer ne vjerujem ili - ajmeeee - napisala je čitateljica.

Možete li odgonetnuti što je na snimci?

 

NA VRH