LIFESTYLE

PREVARENA SUPRUGA "OPRALA" LJUBAVNICU Javno joj poručila da joj grudnjak smrdi i još mnogo toga!

Kad je otkrila da je muž vara

Autor:(A. Vr.)

6.12.2015

 

Jedna Njujorčanka, kad je otkrila da je muž vara, napisala je otvoreno pismo njegovoj ljubavnici u kom joj je tačno objasnila na čemu je. Nije pominjala imena, ali je precizno opisala mnoge detalje, tako da je sigurno mogla da se prepozna.

“Ostavila si svoju maskaru u autu mog muža. Smeđe boje, marke ‘Covergirl’. Ostavila si i nešto odjeće. Bacila sam sve. Ostavila si i svoj brushalter. Nosiš veličinu 36 B. Ja nosim 34 C. Brus ti je smrdio na alkohol.

Moj muž je nedavno skinuo nekoliko kilograma. Nakon petnaest godina pakla za mene i djecu, konačno je prestao da pije. Kupio je novi auto iako se oko toga nismo dogovorili, ali znaš šta? Ona velika lijepa kuća u kojoj živi i sve ostalo… ja posjedujem polovinu svega toga!

Nadam se da si svjesna šta ćeš dobiti. Dobićeš sredovječnog muškarca, bez prebijene pare u džepu.

Ukoliko imaš djecu, a ja mislim da imaš, jer si jedne večeri kada nas nije bilo kod kuće, zaboravila kesu punu sladoleda i slatkiša, namijenjenu djeci, sigurno ne njemu, jer ga nikada nisam vidjela da jede takve stvari, treba da znaš sljedeće.

On je tip koji olako troši novac i još lakše pada u dugove. Bila sam u situaciji kada sam morala da idem u narodnu kuhinju kako bih prehranila svoju djecu, zbog njegovih dugova. Sretno ti bilo s tim!

Moj ti je savjet, nemoj da se udaješ za njega. On ti je sebičan u krevetu, sebičan u životu i samo će te iskoristiti. Vrlo vjerovatno će opet početi da pije, a njegov odnos prema novcu će te odvesti u bankrot. Meni je to dva puta učinio.

Njegova porodica će te mrziti, vjeruj mi, to je gomila čudaka, a ako ti to nije dovoljno, zapamti da je pomalo i glup i da ćeš zbog njega imati gomilu problema.

Ako si normalna osoba, shvatićeš ovo na pravi način. On je svašta, ali nije slobodan muškarac. Sve što želi je da te kresne, jer zna, ako se rastanemo, da će ostati bez svega. Ako ga vidiš kao posljednji voz, siđi na prvoj stanici jer te neće odvesti nigdje, osim u propast.”

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.