LIFESTYLE

POLITIČARKA ZAVRŠILA POTPUNO GOLA Ona se našla na naslovnici časopisa, a razlog za to je nevjerovatan!

Priča o kojoj bruji Evropa

Autor:(A. Vr.)

6.12.2015

 

Savjetnica i političarka Carmen Lopez našla se na udaru kritika, a onda je uradila ovu nevjerovatnu stvar!

Carmen je završila tri fakulteta: prava, novinarstvo i dramske umjetnosti, a bila je i Mis Seville, a skidanjem za ovaj časopis željela je simbolično da pokaže građanima da nema šta da krije i da želi da dobije njihovo povjerenje, prenose svjetski mediji.

Španska političarka koja je izbačena iz svoje stranke Siudadanos, fotografisala se potpuno gola za naslovnicu časopisa Intervju kako bi "vratila poštovanje".

Carmen Lopez tvrdi da je nepravedno optužena da je uzimala novac za putne troškove na relaciji Čikago - Španija.

Prema njenoj strani priče, vodstvo stranke je unaprijed bilo obaviješteno da će da se preseli iz Seville u Čikago nakon što je njen ranije nezaposlen suprug tamo dobio posao profesora.

carmen-lopez

 - Zatražila sam da sastanke održavamo putem video poziva što nikoga ne bi koštalo ništa, no kolege su me odbile i natjerale na konstantna putovanja. Kada je izbio skandal, tražili su da odstupim. Zamka je postavljena, a ja sam upala direktno u nju - rekla je političarka.

Ovo međutim nije prvi put da se španski političari skidaju do gole kože.

Osnivač stranke Siudadanos Albert Rivera takođe se skinuo u kampanji za parlamentarne izbore 2006. godine, a godinu ranije političarka Jolanda Kouseiro Morin također se na plakatima pojavila potpuno naga, kako bi ukazala na važnost transparentnosti u politici.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.