LIFESTYLE

Amanda Booth je nana koja ima struk 66 centimetara

Prijavila se na takmičenje i ne boji se konkurencije

(Aj. B.)

17.1.2016

Amanda Booth (54), nana iz Gloucestershirea ima struk od samo 66 centimetara. Prijavila se na takmičenje na kojem se takmiči sa ljepoticama koje su 20 godina mlađe od nje. Nakon smrti sina odlučila je "živjeti punim plućima". Misli da bi on bio ponosan.

amanda-struk

Amandin struk iznosi 66 centimetara

Sin Stuart poginuo je u saobraćajnoj nesreći 2008. kada je imao 30 godina. Amandi sada ne se smeta što će na takmičenju pred publikom prošetati u bikiniju.

- Kada je Stuart poginuo bila sam uništena. Izgubila sam posao i kuću. Stvari su bile grozne i trebala sam nešto kako bi ponovo izgradila svoj život. Trebala sam napraviti nešto za sebe. Njegova je nesreća promijenila moje shvaćanje života. Osjećam se puno mlađe. U početku sam se malo preplašila kada su mi rekli da ću morati nositi bikini. No onda sam shvatila da trebam napraviti nešto sa svojim životom. Najlakše je sjediti kod kuće i ne raditi ništa, ali ako hoćeš nešto postići, moraš nešto i napraviti - kaže Amanda.

amanda-haljina

Prijavila se na takmičenje

Njezin sin, otac troje djece poginuo je nakon što je ispao iz taksija. Amanda koja ima i kćer, uvijek se htjela baviti manekenstvom, ali nije imala hrabrosti. Natječe se na natjecanju UK Galaxy, a pobjednica ide na međunarodno natjecanje na Floridu, piše Daily Mail, prenosi 24sata.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.