LIFESTYLE

Brutalna makljaža: Pogledajte tuču tinejdžera na školskom igralištu

Policija uhapsila šest osoba

Redakcija

20.9.2016

Na školskom igralištu u Erithu, smještenom na jugoistoku Londona, jučer je izbila masovna tučnjava u kojoj je sudjelovalo oko stotinu naoružane djece u dobi od 11 do 18 godina.

Brutalno nasilje koje je uključivalo udarce palicama i štapovima te potezanje noževa zaustavila je policija uhapsivši šestero mladih osoba, piše Daily Mail.

Hospitalizirane su dvije mlade osobe. Kako glasnogovornik policije Metropolitan otkriva, žrtve koje su prevezene u bolnicu nisu u životnoj opasnosti. Uhapšenih šest osoba nalazi se u pritvoru u policijskoj stanici u južnom Londonu, a policija još uvijek osigurava područje parka na kojemu se zbila tučnjava.

Povrijeđena su dva mladića tamne boje kože, jedan koji je napadnut u školskom dvorištu, dok je drugi napadnut na parkiralištu obližnjeg ragbi kluba.

"Bilo je jako glasno, i mogli smo, doslovno, čuti kako nekoga mlate', izjavila je prolaznica za Evening Standard. Dodala je kako je njen partner šetajući psa ugledao u parku crnog dječaka prekrivenog krvlju koji je bio u pratnji policije.

Sudeći prema objavama po društvenim medijima, radilo se o obračunu lokalnih bandi.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.