LIFESTYLE

Bizaran odgoj: Otac vodi kćerku na uzici kao psa

Avaz.ba

5.6.2017

Bizaran postupak jednog tate iz Oregona šokirao je korisnike društvenih mreža. Naime, Clint Edwards svoju kćerkicu šeta na povodcu kako bi se smirila.

Mnogo puta je djevočica viđena na ulici vezana kao pas, što su mnogi oštro osudili i kritikovali. Svoj čudan postupak Clint je objasnio na društvenim mrežama.


- Bili smo na pijaci i stavio sam dijete na uzicu. Ona je nemirno dijete i to je već spasilo od toga da izleti na put ili da gurne ruku u aparat za sladoled. Da se nisam poslužio uzicom dok smo bili u zabavnom parku, zoološkom vrtu ili shoping centru sad bi već bila izgubljena - napisao je tata Clint.

On je dodao i da će se i njegova djevojčica jednom smiriti i biti kao druga djeca.

- Ali, dok se to ne dogodi, učinit ću sve što je u mojoj moći da je zadržim dalje od opasnosti, pa makar to značilo i da će biti na uzici – zaključio je Clint.

Prvu fotografiju svog djeteta na uzici postavio je na Facebook prije nešto manje od godinu dana, ali djevojčica se očigledno još nije smirila, jer je i dalje šeta kao psa.

U mnoštvu osuđujućih komentara na Facebooku, Clint dobija i podršku.

- Prije sam prilično osuđivao ovakve stvari, a onda sam dobio djecu. Sad znam bolje - komentarisao mu je jedan pratilac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.