Hit na Balkanu i društvenim mrežama: Sneki i njena oklagija mesožderka protiv celulita

(Aura.ba)
21.07.2017 19:01

Najnoviji hit trenutno među ženama koje se bore sa celulitom je masaža oklagijama. Snežana Rulić Sneki to radi već nekoliko godina i postiže sjajne rezultate. Kaže, da s mršavijih žena teže se uklanja celulit (treba joj preko 15 tretmana) a sa debeljuca to se rješava mnogo brže njenim oklagijama „mesožderkama“. 

Sneki je u ovom trenutku rasprodata za mnaredna tri mjeseca. Isključivo se može ostvariti kontakt porukama preko FB-a, piše Aura.ba

Ona je masažu oklagijama, stručno nazvanu madero terapija, donijela u Srbiju. Otkrila ju je slučajno, još dok je radila klasične anticelulit masaže. Tvrdi da je ova masaža najefikasnija metoda oblikovanja tijela i uklanjanja celulita.

- Stalno dodajem neke finese i nove oklagije kako bi masaža bila što djelotvornija za što kraći vremenski period – kazala je u intervjuu za RV Mondo Sneki – ubica celulita.

Žene koje su prošle kroz njene ruke i oklagije kažu da je ovo jedini način da celulit nestane jako brzo. Prve promjene na tijelu su vidljive već poslije treće ili četvrte masaže.

- Ipak, moram da istaknem da je sve individualno – nekome je potrebna i cijela serija da bi se uočila razlika, ali ono što je sigurno je da su rezultati zagarantovani. Nikada ne pričam napamet o tome koliko je masaža potrebno. Sve zavisi od klijenta, a ima zaista mnogo faktora – priča Snežana.

Potražnja je tolika da radi i do 20 sati dnevno, 365 dana u godini. Kako kaže, nije istina da masira samo odabrane dame sa javne scene.

Snežana je svoje znanje počela da prenosi i onima koji bi da nauče ovu vještinu. Zato intenzivno radi i obuke, u cijelom balkanskom, regionu, pa čak i u Evropi. Pokrenula je i proces patentiranja njenih oklagija. Njen Instagram prati oko 5.000 ljudi i tu možete pogledati efekte madero terapije. 

NA VRH