LIFESTYLE

Najzanimljivije transformacije za Noć vještica poznatih ličnosti iz svijeta muzike, mode i filma

Avaz.ba

1.11.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Povodom obilježavanja praznika "Noć vještica" - "Helloween", poznate ličnosti iz svijeta muzike, mode i filma pojavile su se na zabavama obučene u razne strašne, ali i komične kostime. Donosimo listu najkreativnijih kostima poznatih ličnosti s ovogodišnje proslave

Samjuel L. Džekson

Poznati holivudski glumac odlučio je da se na zabavi povodom Noći vještica pojavi kao kardinal iz filma "Shyamaween". Džekson je u ovom kostimu prisustvovao na zabavi u Filadelfiji i već po dolasku je privukao pažnju svih posjetilaca i novinara.

Kandi Burus

Glumica iz serijala "Domaćice iz Atlante" maskirala se u žensku verziju kultnog horor-lika, klauvna Penija Vajsa. Bursova je fotografiju svoje maske i kostima podijelila s obožavaocima na svom Instagram profilu, međutim pratiocima nije otkrila na koju zabavu odlazi. U opisu fotografije je napisala svoju verziju rečenice iz filma "It" "Da li želiš balon, mala djevojčice?"

Rajan Rejnolds

Holivudski glumac je dobio najviše pohvala povodom svog kostima za ludu zabavu. Naime, Rejnolds se obukao u kultni lik Dedpul, kojeg je već igrao, a djeci iz svog komšiluka je poklonio kostime ostalih "X-Men" heroja, pa su djeca imala priliku da makar na jednu noć budu Vulverin, Sajklop, Zvijer, Storm i ostali junaci, i to u društvu čuvenog Dedpula lično.

Brus Vilis

Holivudski glumac iz akcionih filmova i njegov asistent Stiven Eds zajedno su se pojavili na jednoj zabavi obučeni kao djevojčice bliznakinje iz kultnog ostvarenja Stenlija Kjubrika "Shining". Vilis je fotografiju podijelio na svom Instagram profilu i izvinio se obožavaocima što nije obrijao bradu da u potpunosti bude transformisan u lik djevojčice. Međutim, obožavaoci mu nisu zamijerali zbog brade već su istakli da ih je glumac mnogo nasmijao.

Rita Ora

Poznata pop-pjevačica Rita Ora se odlučila za masku Otrovne Ajvi iz kultnog DC ostvarenja "Batman". Ona je svoju fotografiju podijelila na Instagram profilu, ali nije navela obožavaocima na koju će zabavu ići obučena kao jedan od najvećih neprijatelja Betmena.

Dvejn Džonson

Holivudski snagator i trenutno najplaćeniji glumac filmske industrije je podijelio na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je obučen kao kultni crtani lik mornar Popaj. Džonson se odlučio za ovaj kostim jer je, kako ističe, Popaj bio njegov omiljeni lik dok je odrastao.

Igi Azaela

Reperka Igi Azaela se odlučila za masku Kreule Devil iz ostvarenja "101 dalmatinac". Reperka je na jednu zabavu u Londonu došla u ovom kostimu, a povela je sa sobom i svog dalmatinca.

Lebron Džejms

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.