LIFESTYLE

Misteriozni objekt iznad Atlantika: Procurila tajna snimka američkog zrakoplovstva

Net

12.3.2018

Videosnimka nastala 2015. uz Istočnu obalu SAD uhvatila je trenutak kada misteriozni objekt prelijeće Atlantik. Na snimci se može čuti pilot koji je primijetio neidentificirani leteći objekt kako juri nad oceanom, piše Mirror.

Nevjerojatna letjelica 

Kristofer Melon (Christopher Mellon), savjetnik kompanije "To the Stars Academy of Arts and Science" napisao je u "Washington Postu" da je snimka pokazala kako je “vrijeme da se ostavimo svih tabua u vezi NLO-a”.

Video je snimio mlažnjak američke mornarice dok je letio na visini od 7.600 metara. Brzi se objekt može vidjeti kako juri preko ekrana. U jednom trenutku kamera je čak uspjela pratiti objekt. Može se čuti pilot kako uzbuđeno viče “Whoa! Imam ga!”, prije nego što se nasmijao. No, zatim dodaje “Koji k***c je ovo!?” Zatim govori časniku za oružje “Pogledaj kako ovo leti.” 

Istraživanja NLO-a postojala

S videosnimke je skinuta oznaka tajnosti, no nije jasno kako se agencija “To the stars” uspjela dokopati nje. U oktobru prošle godine američke oružane snage potvrdile su kako je postojao program istraživanja NLO-a, ali da je finansiranje daljnih istraživanja prekinuto još 2012. godine.

Postoje brojni izvještaji o susretima vojnog osoblja s neobičnim letećim objektima. U nekim su slučajevima primijetili letjelice koje se spuštaju s visina od 20 kilometara nadzvučnim brzinama, piše Net.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.