LIFESTYLE

Bivša "spajsica" iznenadila Endija Mareja, pa se razočarala

Večernji list

24.3.2018

Najbolji britanski teniser Endi Marej (Andy Murray) prije godinu i pol dana ispričao je jednu bizarnu situaciju koja mu se dogodila nekoliko puta na turnirima u Evropi. 

Tokom boravka u hotelu u gradu gdje se igrao turnir znala se pojaviti neka žena koja se predstavljala kao čistačica. Uhodila ga je po turnirima te ulazila u njegovu sobu i mazila ga po ruci dok je spavao. Nešto slično izveo je Majkl Mekintajr (Michael McIntyre), voditelj emisije Sport Relief, te upao u sobu dok je Endi spavao, prenosi Večernji.h.

Ovaj put nije bilo maženja, ali je bilo iznenada što teniser u prvom trenutku nije baš najbolje prihvatio. Emisija je zamišljena kao šou u kojem se nenajavljeno dolazi kod poznatih osoba, a onda im voditelj postavlja razna pitanja. U ekipi emisije koja je probudila Mareja bila je bivša "spajsica" Geri Halivel

Jedan od Endijevih zadataka bio je da završi refrene pjesama koje je Geri pjevala, a on je taj zadatak uspješno izvršio. A onda je bivša 'spajsica' neočekivano podigla pokrivač, pa se razočarala.

- Ima gaće... - kratko je dodala Geri.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.