LIFESTYLE

Kejt i Vilijam napravili najpopularniji mim na internetu

CdM

1.5.2018

Dugo i željno očekivana kraljevska beba, sin britanskog princa Vilijama (William) i Kejt Midlton (Kate Middleton), u danu rođenja nije izazvala ni približno pažnju kao mama. 

Kejt je bila predmet brojnih analiza, a i ona se pobrinula da ponudi obilje materijala za to. Samo osam sati nakon porođaja pojavila se na vratima bolnice Sent Meri sa bebom u naručju, i na – štiklama, prenosi CdM.

Poslije petosatnog porođaja, i ostatka dana provedenog u bolnici, bila je nasmijana, sjajno našminkana, u jarkocrvenoj haljini kreatorke Dženi Pekam (Jenny Peckham).

Uz nju je bio ponosni otac koji je novorođenog princa, umotanog u bijelu dekicu brenda G. H. Hurt&Son, nosio u nosiljci, a u bolnici je ostalo dvadesetak ljekara, babica, stilista i šminkera koji su se cijeli dan brinuli o porodilji. 

U britanskim medijima je osvanulo da Kejt uspijeva da bude tako svježa i vitalna samo nekoliko sati nakon što je na svijet donijela dijete zahvaljujući novoj tehnici – samohipnozi (hypnobirthing).

Konstantno izvještavanje medija o Kejt i Vilijamu, postalo je inspiracija za mnoge smiješne mimove koji već danima kruže internetom.

Oni su mahali radoznalim ljudima okupljenim ispred i oko bolnice, a ako pitate ineternet, mahnuli su Britni Spirs (Britney Spears) koja na balkonu puši, Rijani (Rihanna), Bebi Dol…

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.